Ny ledning för PLANit Sweden AB, Malmator AB och Holmedal Data AB (PLANit Group).

Århus, Danmark - Mars 16, 2015

PLANit Group meddelar i dag, att VD, Hans Andersson samt marknadschef, Stig Palm, går i pension vid utgången av maj månad 2015.

PLANit Sweden AB, med dotterbolagen Malmator AB och Holmedal Data AB, blev 2014 en del av det Kanadensiska IT-företaget Volaris Group.

I Volaris Group har det Århus-baserade företaget Trapeze Group Europe A/S ett produktsortiment som på flera områden överlappar PLANit Groups. Sedan sammanslagningen har ledningen i PLANit Group och Trapeze Group Europe arbetat intensivt med att integrera och samordna de utvecklings- och marknadsområden, som de två verksamheterna har gemensamt. Syftet är att skapa en gemensam ledning för den Skandinaviska marknaden.

”Vi har sedan sammanslagningen med Volaris Group arbetat för en gemensam ledning för Trapeze Group Europe och PLANit Group. Både Stig Palm och jag känner nu att integrationen och samarbetet har kommit så långt att vi därmed kan dra oss tillbaka och gå i pension,” säger Hans Andersson.

Ny VD för PLANit Group blir Jesper Ulsted som också är VD för Trapeze Group Europe A/S. ” Vi har siden sammenlægningen med PLANit Group været klar over, at både Hans Andersson og Stig Palm ønskede at gå på pension på et tidspunkt, og at det tidspunkt først er kommet nu, er vi meget taknemmelige over,” säger Jesper Ulsted. ”Det har været en meget stor hjælp for integrationen, at de begge er blevet hos PLANit i det forløbende år”.

Hans Andersson och Stig Palm har i mer än 18 år drivit PLANit Group, och är välkända på den svenska och danska marknaden för Anropsstyrd Persontrafik. De har givit PLANit Group en ledande position på den svenska och danska marknaden.

PLANit Sweden AB, samt dotterföretagen Malmator AB och Holmedal Data AB, fortsätter sin verksamhet som tidigare och det sker ingen ändring vad gäller medarbetare och kunder.